Super Administrator
Pristupio: 01.11.07
|
stepup9
:: Super Administrator |
Linkin Park- ov pjevač planira nastaviti posao na solo project- u 12. studenog 2007.
The Pulse of Radio objavljuje: Linkin Park- ov pjevač Chester Bennington planira nastaviti posao na svom debi albumu sa svog side project- a, Dead By Sunrise, koji je stavio na čekanje dok je promovirao zadnji Linkin Park- ov CD, "Minutes To Midnight". Dok Bennington namjerava raditi malo na Dead By Sunrise-u idući mjesec za vrijeme praznika, rekao je The Pulse of The Radio- u da će album najvjerojatnije biti gotov sljedeće godine.
Chester Bennington: "Mislim da ću stvarno pokušati opsežno početi sa snimanjem bilo koje pjesme ili re-aranžiranjem od ožujka do svibnja. Tada imamo otprilike nekoliko mjeseci. Na taj način kada završimo turneju s Linkin Park- om, onda ja mogu samo uskočiti i završiti sa snimanjem i izbaciti ga u prodaju."
Chester- ovi ostali poduhvati izvan Linkin Park- a uključuju lanac tatoo shop- ova i dizajniranje odjeće.
|
| 143 weeks ago 11:15 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 10.11.07
|
qwertz
:: Korisnik |
YAY ^__^
baš me zanima
SAM NEK NE BUDE ISTA PRIČA KO SA MTM-OM - prvo kaže jedan datum, onda ispadne 5 mjeseci nakon, pa još 2 mjeseca...
Ignore the little moth on the walls. He's really a butterfly, we swear. You can't see him in the dark, only when the light briefly flickers on him. His intentions are pure, we swear. |
| 143 weeks ago 10:48 PM |
|

Korisnik
|
BlackdeatH
čitao sam na lptimes.com piše o izdavanju novog albuma od LP-a, a Chester je još izjavio :
"Bennington also said he hopes to have a Dead by Sunrise album out by 2009, barring other commitments to other bands. “I want to make sure the record gets the chance to do what it can do.” " |
| 120 weeks ago 08:57 PM |
|

Korisnik
|
qwertz
ups...
sorry ~_~
pa, da se iskupim
the morning after - oriđiđi
http://www.youtub...re=related
the morning after koji će (najvjerojatnije) bit na albuu - i oriđiđi bi trebo bit...
http://www.youtub...ZziTeINRKc
oriđiđi mi je bolja
my suffering - audi kvaliteta nije neka (ipak je to snimano live bogznačime), al može se vidit da je pjesma jako kuul
http://www.youtub...70wsEO871U
walking in circles - e ova je predobra
http://www.youtub...eVhVWxOfQk
ak je sudit po ovome, ovo će RULATI
CHESTER, HURRY UP!!!!!! 
Ignore the little moth on the walls. He's really a butterfly, we swear. You can't see him in the dark, only when the light briefly flickers on him. His intentions are pure, we swear. |
| 120 weeks ago 08:39 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 29.05.08
|
vampires_girl
poslušala sam neke pjesme na youtubeu i savršene su!!!!!
jedva čekam cijeli album....!!!
samo tako Chester!!! : |
| 118 weeks ago 12:49 AM |
|

Korisnik
|
BlackdeatH
:: Korisnik | |
taj album čekamo već gotovo dvije godine, a on je prezaposlen izgleda, da ga završi i izda (normalno nakon toga slijedi turneja koja traje sigurno sljedećih godinu dana).... |
| 118 weeks ago 08:05 PM |
|

Korisnik
|
qwertz
zamisli da DBS dođe u hrvatsku
ah
| 117 weeks ago 10:29 AM |
|

Korisnik
|
vampires_girl
qwertz napisao:
ah

uuuu to bi bilo lijepo..al neću se previše nadati, ipak je ovo Hrvatska!! |
| 117 weeks ago 01:24 PM |
|

Korisnik
|
BlackdeatH
qwertz napisao:
ah

gle ako bude sljedeće godine izdao album, i ako će biti neka turneja tipa PR, možda bude i od LP-a i od DBS-a koncert pa navrate, ipak madonna dolazi u Zagreb ove godine.... (Pihh... šta si ja umišljam, pa mi smo Hrvatska, neka budemo sretni ako su i čuli za nas ) |
| 117 weeks ago 02:08 PM |
|

Korisnik
|
qwertz
nešt mi u magli moga uma blica da je Joe bio nešt na explozivu i da je reko da neće doć u hrvatsku... jel to echo neke moje noćne more ili...?
| 117 weeks ago 06:31 PM |
|

Korisnik
|
BlackdeatH
qwertz napisao:
nešt mi u magli moga uma blica da je Joe bio nešt na explozivu i da je reko da neće doć u hrvatsku... jel to echo neke moje noćne more ili...?
da bio je kolko sam čuo i neće doć u RH, a to je bilo u vezi prošle godine, a i ove bi se reklo... pitanje hoće li doć i kada će novi album napravit, a kamoli DBS |
| 117 weeks ago 06:59 PM |
|

Korisnik
|
qwertz
ma doći će DBS
nakon ovih reklama xD
| 117 weeks ago 07:04 PM |
|

Korisnik
|
vampires_girl
načekat ćemo se mi...ako LP još nisu došli ko zna kad će DBS...... |
| 116 weeks ago 01:00 PM |
|

Korisnik
|
qwertz
offtopic: jel Fort Minor imao koncerte izvan SAD-a i Japana?
| 116 weeks ago 06:59 PM |
|

Korisnik
|
BlackdeatH
qwertz napisao:
offtopic: jel Fort Minor imao koncerte izvan SAD-a i Japana?
evo djevojko pa gledaj i čitaj:
http://www.lplive... |
| 116 weeks ago 07:13 PM |
|

Korisnik
|
qwertz
aaajmeeee, kad je ova tema počela....
anyway, najnovije glawsine kažu da će album izać rujna ove godine.... što je malo munjeno jer bi i novi LP album trebao izaći kasno ove godine... sad, ili će DBS izdat album u rujnu, imat 2-3 mjeseca turneju, a LP će izdat novi album negdje u prosincu pa će jadni Chazzy ići na dvije turneje zaredom (kažem jadni jer tip ima ženu i 4 sina i boležljiv je ko...)
ILI
će DBS ostati na ledu sve do sredine 2010 XD
e, da, da ne kažete da lupam bezveze http://www.mikesh...by_sunrise
| 79 weeks ago 09:05 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 02.02.09
|
ShiroiKarasu
jedva čekam |
| 79 weeks ago 07:16 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 20.02.09
|
NumbEncore
Ja sam čula da će busta rhymes opet surađivat s mike-om na rhymeovom 8 albumu ''Back on my BS''.
 |
| 79 weeks ago 07:22 PM |
|

Korisnik
|
qwertz
svi jedva čekamo^^
jesi pogledala jubito klipove? postala sam ih u 4. postu odozgora
| 79 weeks ago 09:59 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 16.07.08
|
By_Myself
meni je najbolja ona pjesma Morning after, chazzy ima carevski glas
I can't hold on
To what I want when I'm stretched so thin
It's all too much to take in
I can't hold on
To anything watching everything spin
With thoughts of failure sinking in
 |
| 79 weeks ago 10:08 PM |
|
|
| Shoutbox |
|
Morate se logirati da biste postali poruku.
|
|