Stranica 7 od 7: 1... 4567
|
|
Koji član vam je najdraži?
|
|

Korisnik
Pristupio: 10.11.07
|
qwertz
:: Korisnik |
... i samo nek se neko usudi napasti Shiroi što sluša bend od kojeg je LP izgubio na fuseu!
anyway
mi smo u gimnaziji poštovali tradiciju da se na fašnik maskiramo... na anstavi... i da pod velikim odmorom posjetimo zbornicu... i onaj ko dođe maskiran, njega profesori ne pitaju^^ ne pali za testove, ali ono -
Ignore the little moth on the walls. He's really a butterfly, we swear. You can't see him in the dark, only when the light briefly flickers on him. His intentions are pure, we swear. |
| 80 weeks ago 10:47 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 08.09.08
|
just_lp
mislim da je nitko nije ni mislio napast... 
ja znam s vremena na vrijeme poslušat koju pjesmicu od njih |
| 80 weeks ago 05:15 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 02.02.09
|
ShiroiKarasu
... ne trebate me braniti mogu se sama braniti, stvarno 
i ako je moguće da me nezovete shiroi jer to znaći bijelo na jap. a karasu je vrana...
ako vam je lakše možete me zvati S.K. ( ''inicijali'' )
|
| 80 weeks ago 07:45 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 10.11.07
|
qwertz
bijela vrana, kul^^
ima jedna priča, mislim da ju napisao Karel Čapek...
kul pričica, onak, jedan tip pričuva kovčeg jednom drugom koji je trčao za šeširom, i cajoš pomisli da je drpio taj kovčeg pa ga uhiti. i tak on na sudu, priča da je čuvao kovčeg, al ovi mu ne vjeruju, i nakon godinu i jedan dan pojavi se vlasnik kovčega koji potvrdi da kovčeg nije ukraden, nego pričuvan. i sudac proglasi onog uhićenog nedužnim i reče mu: ''ti si jedna bijela vrana.'' a tip bio beskućnik, spavao po kolodvorima i tak. čuo on kak pričaju dvije vrane kak su bijele i priključi se razgovoru, kao, i on bi s njima jer je i on 'bijela vrana'.
e sad, jesu li ga primile ili odjebale, nisam sigurna, bilo je to na samom kraju... al znam da mi je taj tip bio vrlo dobar sve do tog dijela sa vranama kad je ispao totalno umišljena budala (pa pretpostavljam da su ga vrane odjebale)
long story short: ok, ShiroiKarasu.
sjećam se, dok je bila ona ludnica sa glasanjem za LP na tom fuseu, jooooj.... glava me lagano boli
Ignore the little moth on the walls. He's really a butterfly, we swear. You can't see him in the dark, only when the light briefly flickers on him. His intentions are pure, we swear. |
| 80 weeks ago 08:36 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 02.02.09
|
ShiroiKarasu
zanimljiva priča
nikad čula nešto poput toga
|
| 80 weeks ago 08:40 PM |
|
Stranica 7 od 7: 1... 4567
|
| Shoutbox |
|
Morate se logirati da biste postali poruku.
|
|