Korisnik
Pristupio: 01.11.07
|
BlackdeatH
:: Korisnik | |
Hmm... baš gledam nešto, kako najbolje zaradit putem neta.... ima mnogo tih opcija, ali nisam siguran jesu li prevare ili šta... većina kažu da je sigurno.. uglavnom, jel se ko od vas ikada bavio internet zaradom i kolko je to isplativo? |
| 127 weeks ago 10:15 AM |
|

Korisnik
Pristupio: 03.11.07
|
giga
:: Korisnik |
moj buraz nekaj tam to radi bla..i zarađuje |
| 127 weeks ago 11:05 AM |
|

Super Administrator
Pristupio: 26.09.07
|
Fort Minor
:: Super Administrator |
najbolje... ili napravi stranicu nađi nekog koga češ reklamirati ili napravi stranicu i dodaj Google AD-Sense
|
| 127 weeks ago 03:37 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 03.11.07
|
giga
il zasukni rukave i radi  |
| 127 weeks ago 07:10 PM |
|

Super Administrator
|
stepup9
:: Super Administrator | |
Fort Minor napisao:
najbolje... ili napravi stranicu nađi nekog koga češ reklamirati ili napravi stranicu i dodaj Google AD-Sense
Ali sa Google AD- onom neće puno zarađivati. Pošto se po posjetu daje samo nekoliko centi.
|
| 127 weeks ago 06:56 AM |
|

Korisnik
Pristupio: 02.11.07
|
RX
stepup9 napisao:
Ali sa Google AD- onom neće puno zarađivati. Pošto se po posjetu daje samo nekoliko centi.
Hm, ne bih se složio, moj frend i još par ljudi drži nekakav blog sa cajkama i imaju preko 100 000 posjeta (omg). E, sad, neznam jel je dobio šta, rekao je da će dobit...moram ga pitat...
|
| 127 weeks ago 09:41 AM |
|

Super Administrator
|
stepup9
:: Super Administrator | |
RX napisao:
Hm, ne bih se složio, moj frend i još par ljudi drži nekakav blog sa cajkama i imaju preko 100 000 posjeta (omg). E, sad, neznam jel je dobio šta, rekao je da će dobit...moram ga pitat...
Oko toga se slažem... Ali što je s onima koji nemaju toliki broje posjećenosti po danu?
I sad teško da je sve te posjete imao u jednom danu, tjednu ili mjesecu... To ima sigurno od kada je napravio site. Tako da pogledaj:
100 000 posjeta za 15 centi [npr.]. To bi bilo 15 000 centi ili 150 dolara. Kada pogledaš, to ni nije neki novac za to vrijeme.
|
| 127 weeks ago 10:33 AM |
|

Super Administrator
|
Fort Minor
stepup9 napisao:
RX napisao:
Oko toga se slažem... Ali što je s onima koji nemaju toliki broje posjećenosti po danu?
I sad teško da je sve te posjete imao u jednom danu, tjednu ili mjesecu... To ima sigurno od kada je napravio site. Tako da pogledaj:
100 000 posjeta za 15 centi [npr.]. To bi bilo 15 000 centi ili 150 dolara. Kada pogledaš, to ni nije neki novac za to vrijeme.
po posjetu ti i raste cifra !
kužiš, ako je za početak 1 cent po kliku, ako imaš jebenu posjetu, tebi može biti i nekoliko dolara po kliku...
moj frend je zaradio na svom funny-site ili tako nekako je išao site, 2000 dolara u jednom mjesecu
|
| 127 weeks ago 11:26 AM |
|

Korisnik
|
BlackdeatH
sve je to ok... ali nisam baš siguran kolko je to sigurno jer sam zbunjen komentarima, neki kažu da je preodlično i da stvarno se može zaradit, neki kažu da je sranje i da je čista varka da namame ljude... probat ću nekaj, ali ako netko ima nešto dobro, ili neki dobar savjet nek napiše ovdje... |
| 127 weeks ago 03:06 PM |
|

Super Administrator
|
stepup9
Nemoj se obeshrabriti BlackdeatH... Ako ćeš već nešto tako, onda uzmi onaj najsigurniji... A to je Google...
I isplati se. Samo ponekad treba vremena, a ponekad to samo od sebe dođe.
|
| 127 weeks ago 03:47 PM |
|

Korisnik
|
BlackdeatH
THNX P1Pl |
| 127 weeks ago 07:48 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 02.11.07
|
RX
Pitao sam frenda, i lik mi veli da mu se neda ić po bankama da sredi račun za tu lovu. E da, još mi je rekao da zarada može biti, kak je i Fort Minor rekao, od 6 centi do 1.2$ po kliku
|
| 127 weeks ago 09:47 PM |
|

Super Administrator
|
Fort Minor
eto viš... a to se ako imaš zanimljivu i posjećenu stranicu jako dobro isplati
ali moraš ju refreshati svaki dan, znaći svaki dan nešto novo dodavati...
|
| 126 weeks ago 08:44 PM |
|

Korisnik
|
BlackdeatH
Fort Minor napisao:
eto viš... a to se ako imaš zanimljivu i posjećenu stranicu jako dobro isplati
ali moraš ju refreshati svaki dan, znaći svaki dan nešto novo dodavati...
naravno  |
| 126 weeks ago 09:59 PM |
|

Korisnik
Pristupio: 16.07.08
|
Akros_D_Line
ma samo da je para necu ni uskolu ic nego svaki dan refreshat
With every battle he's chosing
With every fight he's losing
His enemy's not far behind
With every promise she's broken
With every lie she's spoken
Her enemy's not far behind |
| 15 weeks ago 04:16 PM |
|
|
| Shoutbox |
|
Morate se logirati da biste postali poruku.
|
|